TONA -harkkohormit

TONA Savuhormistot – Keraaminen savupiippujärjestelmä

TONA on johtava eurooppalainen keraamisten savupiippujen toimittaja. Hormit valmistetaan Saksassa. TONA on aloittanut keraamisten tuotteiden valmistuksen jo vuonna 1891 ja on nykyään yksi keraamisten savupiippujärjestelmien johtavista toimittajista. TONA toimittaa laadukkaita savupiippujaan jo yli 20 eurooppalaiseen maahan ja laajentaa toimintaansa edelleen.

Teknisessä TONAtec keramiikassa käytetään erityistä kaoliinia, josta valmistustekniikan avulla saadaan ainutlaatuisen kestävä lopputulos. Sitä on helpompi muokata kuin tavallista keramiikkaa ja sillä on parhaat edellytykset kaikilla käyttöalueilla. Hormiputken pituus on 50cm ja erittäin tiiviiksi puristetun keramiikan ansiosta sen paksuus on vain 8mm. Siksi se on yli 50% kevyempää kuin samottikeramiikka ja sen asennus on nopeaa ja helppoa.

Ympäristöystävällistä huipputekniikkaa tulevaisuuden polttoaineille

Korkea laatu, pitkä käyttöikä ja mukautuvuus monenlaisiin polttoaineisiin. Sopii käytettäväksi myös sellaisten tulevaisuuden biopolttoaineiden kanssa, joita esimerkiksi terässavupiiput eivät kestä.

LATAA TÄSTÄ ESITE

tona-esitekuva

  TONA-putki hormimalli1_tupla hormimalli1
 

TONAtec iso

Kolmikerroksinen savupiippujärjestelmä koostuu vain 8mm paksusta keraamisesta sisäputkesta, vuorivillakerroksesta sekä kevytbetonisesta ulkokuoresta. TONAtec -keraamisissa sisäputkissa on muhviliitos, joka varmistaa turvallisen liitoksen putkien välillä.