LINNATULI -varaavat tulisijat

LINNATULI TAKAT JA TULISIJAT

Linnatuli on kotimainen tulisijojen valmistaja. Tulisijat koostuvat päällekkäin asennettavista valuelementeistä. Materiaalina käytetään tulenkestävää valumassaa, jota on käytetty tulisijojen valmistuksessa kymmeniä vuosia. Yksinkertainen päällekkäin ladottava elementtirakenne tekee tulisijojen asennuksen helpoksi ja minimoi asennusvirheet. Lopputuloksena on pitkäikäinen ja tyylikäs varaava tulisija, joka luovuttaa lämpöä pitkään.

Klassinen rapattu tai hillitty kaakelipinta antaa tulisijalle perinteistä arvokkuutta. Uutta tyyliä sisutukseen saadaan käyttämällä design-kaakeleita. Sävyteräs- ja valurautatakkaluukut antavat tulisijalle lopullisen ilmeen.

Linnatuli takoissa savukanavat ovat aina takan sisäelementissä ja ympärillä on erillinen kuorielementti. Tämä takaa turvallisen ja kestävän rakenteen takalle, sekä pitää takan pinnan tasaisen lämpimänä. Takka voidaan pinnoittaa laastilla, laatoilla tai luonnonkivillä. Yksinkertainen rakenne mahdollistaa tulisijan muokkaamisen lisäkerroksilla ja hyllyillä. Takka toimitetaan täydellisenä tarvikepakettina sisältäen asennusohjeet, tulenkestävät valumassaelementit, takkaluukut, laastit ja muut tarvikkeet.

Tulisijan asennuksen voi tehdä itse asennusohjeita ja viranomaismääräyksiä noudattaen. Tulisija on mahdollista tilata myös asennettuna. Toimituksen ja asennuksen on saatavana myös hormeille.

CE-merkki ja ympäristöystävällisyys

Kaikki Linnatuli tulisijat ovat CE hyväksyttyjä. Takoilla on erittäin korkea hyötysuhde 85 – 90%. Puhtaasta palamisesta kertoo hyvin pieni häkäpäästö, joka on noin 0.1%, kun CE-merkinnän raja-arvon vaatimus on 0.3%. Takkojen lämmön varauskyky on erittäin hyvä ja lämmönluovutusaika (25% pintalämpötilan maksimista) on noin 24 tuntia. Hyvä hyötysuhde ja pitkä lämmönluovutusaika vähentävät puun kulutusta ja näin pienemmällä puumäärällä saadaan enemmän lämpöä talteen.

 

Maria

MARIA

 
Takka_linnatuli_anna_7075_pisla_valurauta

ANNA

Takka_linnatuli_juhana_Viistekulma

JUHANA -VIISTEKULMAINEN

Takka_Linnatuli_Iso-Juhana

ISO-JUHANA

Takka_linnatuli KULMAjuhana_harmaakivi_5337_uusi luukku

KULMA-JUHANA

Takka_linnatuli_Wilma_ei_piippua_2046

WILMA

Takka_Linnatuli_johannes

JOHANNES

Takka_Linnatuli_ISO-JOHANNES

ISO-JOHANNES

           

LATAA TAKKAESITE TÄSTÄ:

      linnatuli-esite-2015